7613 12 GEN C

Durable

Više od 90 godina Durable je sinonim za visoki kvalitet, poznat kod kupaca po inovaciji i širokom spektru proizvoda iz oblasti organizacije fajlova i foldera.

Pogledajte proizvode
Novus OfficeLight LUMA

Novus

Inovativna rešenja za veću efikasnost i praktičnost kancelarijskih proizvoda sa visokim standardom kvaliteta.

Pogledajte proizvode
dahle

Dahle

Kancelarijski materijal i oprema.

Pogledajte proizvode

marina

MARINA Company d.o.o. Beograd sa sedištem u Beogradu je osnovana 1993.godine, kao spoljnotrgovinsko preduzeće i ekskluzivni partner za Srbiju, Crnu Goru, BiH, Makedoniju i Albaniju nemačkih proizvođača, u prilici je da Vam ponudi saradnju iz prve ruke programa kancelarijskog pisaćeg i organizacionog pribora.

“MARINA COMPANY” d.o.o. je porodično preduzeće,
koje od 1996 godine zastupa nemačku kompaniju STABILO International GmbH I njen je generalni distributer na teritoriji Srbije.
Dugogodišnjim, uspešnim radom, distributivnu mrežu smo proširili i na teritoriju Crne Gore, Bosne I Hercegovine, Makedonije i Albanije.


Pored razvoja I učvršćivanja pozicije vodećeg brenda –STABILO, ostvarili smo sardnju sa brojnim zapadno-evropskim proizvodjačima I na domaće tržište uveli niz kvalitetnih, renomiranih brendova, kao što su :
DURABLE, COMIX, KUM, GLOBAL NOTES, NOVUS, DAHLE, AMSCAN, VP International, BODEN, ROMUS, WEDO, SCOUT, METZGER, ELBA,RITTER-PEN, RIETHMUELLER ...


Tržište snabdevamo kompletnim školskim i kancelarijskim priborom kao i reklamnim materijalom kroz više od 600 knjižara na tradicionalnom tržištu, putem trgovinskih lanaca, kao što su : Delhaize group, Metro, Mercator, Idea, Univerexport, Veropoulos, Home Centar, Roda.
Takodje snabdevamo I uspešna privatna i javna preduzeća.


U sopstvenom vlasništvu posedujemo kancelarijski i magacinski prostor, vozni park dostavnih i teretnih vozila što nam omogućava efikasnu i pravovremenu isporuku širom regiona.
Zahvaljujući profesionalnosti logističkog, prodajnog i marketinškog tima održavamo vodeću poziciju na tržištu dugi niz godina.

Kontakt

Tel:       +381 11 35 45 254
Fax:      +381 11 30 58 064
E-mail:   mojakancelarija@marinacompany.rs
Internet: www.marinacompany.rs

Turgenjeva 13,
11030 Beograd,
Srbija

Video